MOSOLYÁTALAKÍTÁS

Ha nem vagy elégedett a mosolyoddal, vagy egy egészségesebbet keresel, akkor segítünk neked egy olyan mosolyt varázsolni, ami neked lett megtervezve.

100% elégedettségi garancia

Mi is pontosan a mosolyátalakítás?

A mosoly átalakítása a kozmetikai fogászat egyik formája, amelyben fogorvosa olyan fogászati kezeléseket végez, amelyekkel teljesen újrateremti mosolyát. A mosoly átalakítása egy egyedi kezelés, amelyet fogorvosa minden páciens egyedi igényeinek és céljainak megfelelően tervez meg.

 

  • Az első lépés a problémák és panaszok végignézése, valamint a megoldásukra való legjobb mód megtalálása.
  • A mosolyvonalat az  általános problémák kezelése után  megtervezzük és újra készítjük. A digitálisan megtervezett mosolyok átfogó képet adnak a páciensnek arról, hogy milyen lesz a végeredményünk, és hogyan fog kinézni.
  • Ezután elkészítjük a végső célt vagy viaszosítással, vagy megtervezzük  3D-s nyomtatással .  A makett elkészítésével a páciensnek javítanunk a mosolyán, és olyan technológiával , hogy a páciens megszokja azt.
  • Előkészületek elvégzése után felállítjuk az ideiglenes héjakat és koronákat, ami az utolsó lépés lesz a végeredmény előtt.
  • Utolsó lépésként formáljuk a mosolyt,   ezen a lépésen belül még mindig a legapróbb részletekre tudjuk változtatni pácienseink igényeinek megfelelően.
  • A végeredmény az ,  amely nagyon sokáig fogja boldoggá és mosolyogtatni pácienseinket.

Ők sem csalódtak bennünk

Élvezem a fájdalommentes fogakat. Bízom fogorvosomban, Dr. Babak R. Samieiben

Felföldi József , Debrecen

Csodálatos fehér fogaim lesznek, csak figyelj!

Kecskés Tibor, V-Tech , Budapest

Gyorsan, fájdalommentesen! Dr.Babak fogorvos nagyon kedves

Szabó Tamás, Budapest, XIII. kerület

Nekem is vannak félelmeim, de mindig kiderül, hogy a fogászati kezelések manapság fájdalommentesek.

Bálint Gájer énekes

“Babak doktor kiváló esztétikai fogorvos! A porcelán veenereimet precízen elkészítette, sok idôt szánt rám, meghallgatta és megértette, mit szeretnék. Nemcsak, hogy nagyszerûek lettek, de erôsek és tökéletesen néznek ki, nem tûnnek mûnek! Van önbizalmam újra mosolyogni, és ez Babak doktor miatt van! Köszönöm nagyon az elhivatottságát!”

Esthy
Los Angeles-i énekes és dalszerző

Külföldön élünk és minden nyáron amikor hazalátogattunk, felkerestük a fogászatot. Évekig cserélgettük a fogorvosokat, mert nem találtunk olyat, akihez bizalommal fordulhattunk volna. Babak-re 2017 nyarán találtunk rá, és ha tehettük volna, bepakoltuk volna a bőröndbe es magunkkal vittük volna. De mivel nem tudtuk, így igyekszünk minden évben ellátogatni hozzá. Jó érzés volt tapasztalni, hogy bármikor, amikor felkerestük, türelemmel meghallgatta a panaszainkat és időt nem sajnálva, nagy szakértelemmel mindig gyönyörű munkát végzett. Ha olyan fogorvost kerestek, aki megbízható, becsületes, fájdalommentesen, nagy szakértelemmel dolgozik, és igazán odafigyel a páciensére, akkor nyugodt szívvel ajánlom Babak-ot.

Sándor Edina Budapest

100% elégedettségi garancia
Magas minőség, elérhető áron

Miért mi?

Fájdalommentes kezelések
Magasan képzett fogorvosok
Modern eszközök
Rugalmas ügyfélszolgálat
Sok éves tapasztalat
Sok ember által ajánlott
Baráti árak
Azonnali időpontok

Foglaljon időpontot